jueves, 2 de julio de 2009

FINCA TATIN (LOST IN THE JUNGLE) (GUATEMALA)

El riu Tatin és un afluent del Rio Dulce. El cayuco d'un alemany Robinson Crusoe que hem conegut el dia abans ens porta a una parella (xec i francesa, i a mí) l'altre parella d'amics suissos tenen problemes amb els caixers automàtics i vindràn a la tarda. Arribem a FINCA TATIN, un hotel al mig de la selva. És un espai cuidadosament construit per un argentí aventurer que viu allà amb els seus tres fills. Els sorolls dels animals són impresionants. Es camina per passos elevats de fusta sobre una fauna inacabable de tot tipus d'animalons que no n'hi ha ni un que faci gràcia.




Després d'una excursió en kayac per el riu en la que protagonitzo el lamentable espectacle de volcar el kayac al mig del riu just davant d'una clínica-escola; un projecte d'una ONG que em socorren (autèntica ONG per a mí) i m'ensenyen el projecte uns americans voluntaris, hi ha gent molt maca al món, i moments realment bells.


Passar la nit aquí és una experiència indescriptible, tot és obert. Una teulada de palla ens protegeix de la pluja tropical de la nit mentre milions de petits i no tant petits sers vius creen una música ensordidora, els sorolls de la selva són inquietants i seductors alhora però generen molt respecte, el soroll de com es mouen les fulles, crits de bestiones, ocells, etc... Entre els molts companys d'habitació deixo la foto d'un que vaig trobar just sobre el meu llit al moment d'anar a dormir, sort que duia dos gots de rom...

No hay comentarios:

Publicar un comentario