jueves, 8 de octubre de 2009

CHUSÖN-JI i MÖTSÜ-JI (JAPÓ)

Després de 9 hores i 5 trens arribo a Hiraizumi, un poblet rural i tranquil que té al seu voltant els conjunts de temples de Chüson-ji i Mötsü-ji, ambdós de l'any 850. Són temples budistes preciosos enmig de camins i llacs, és un lloc molt bonic.

El temps no acompanya, plou. Passa un tifó per aquí i el vent i la pluja son forts, per sort a l'hotel hi ha un Onsen (spa) on puc fer la cerimònia del bany japonès i recuperar forces.

Per sopar he anat a menjar sushi a un restaurantet on el propietari, totalment emocionat, m'ha preparat el sushi allà mateix davant meu amb una agilitat i rapidessa increible. Puc assegurar que no hi ha cap restaurant a Barcelona, per car que sigui, on es pugui menjar millor sushi. En un compartiment del restaurant hi havia un grup sopant que m'han fet la vetlla -jo sopava a la barra-, durant tota la estona he tingut algú assegut amb mí fent-me companyia i generant onomatopeies, que son molt enganxadisses i ara ja estic jo també amb els aaaahhhh, eeeehhhhh, oooohhhhh.... i de cop i volta fent tímids aplaudiments amb la punta dels dits mentre els canells no es separen... Quina llàstima que no ens entenguem gaire!!!

1 comentario:

  1. Pep, se'm fa la boca aiguaaaa. Quan tornis ens has de preparar a tots un sopar amb plats típics de cada un dels països visitats.
    Quan t'avorreixis podries anar preparant el menú i penjar-l'ho al blog, així nosaltres anem fent boca... Oleeeeee
    Continua rodant que aquí tot plegat està fatal !!!

    ResponderEliminar