martes, 13 de octubre de 2009

TAKAYAMA (JAPÓ)

El camí que et porta a Takayama ja t'insinua que vas a un lloc diferent, especial. El tren passa per un canyó d'altes montanyes amb un riu esmeralda que serpenteja sota teu; es van creuant ponts fins que el canyó s'obre en una vall ampla i extensa on es van deixant enrere pobles de cases de fusta i pil·les de llenya.

M'instal·lo en un temple budista encara més xulo que el de Nagano. Aquí tinc una habitació individual amb vestíbol inclòs que és una passada. L'habitació, que s'obre per els quatre cantons i té una estufa de querosé, dóna a un pati interior que és un jardí japonès, l'equivalent d'un claustre. El temple disposa d'una sala de meditació i oració i no hi ha toc de queda. Què més vull!!!

Takayama és una ciutat diferent, els carrers de cases antigues de fusta estan cuidadíssims i tot ple de sales d'art i comerços d'artesania. La oferta gastronòmica és àmplia i variada i molta gent parla anglès; és una ciutat turística ja que a més disposa de multitud de temples i cada racó guarda un tresor per descobrir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario