sábado, 28 de noviembre de 2009

NHA TRANG - HOI AN (VIETNAM)

Les distàncies a Vietnam son més grans del que semblen. El trajecte de Saigon a Nha Trang amb bus és bastant pesat. Unes 10 hores esquivant bicicletes i motos, adelantant camions i tocant la botzina sense parar. Per sort, tant aviat com es visualitza la costa treus l'atenció dels perills, que ja et són igual, i pots distreure't mirant el preciós paissatge marí, creuant pobles amb barques de pescadors de mil colors i deixant un parc de dunes natural a l'altra banda de carretera guapíssim.

Nha Trang és una ciutat turística de platja, un lloc perfecte per estar uns dies sense fer rés. El temps no acompanya massa però tot i així, tombat a la platja del Sailing Club sota un parasol de palla, i entre cervesa i cervesa, m'he torrat com una gambeta...





Torno a comprobar el tema de les distàncies quan marxo cap a Hoi An: 13 hores de bus nocturn amb dues averies incloses i tota una simfonia de clàxons constants et deixen...cansat.


Hoi An és una població tranquila i molt bonica. Té tota una zona que és el poble antic de Hoi An, que és Patrimoni Mundial per la Unesco (aquests de la Unesco ja els començo a calar... aviat faran patrimoni l'hotel Pere III) i que és un conjunt de carrerons atapaits de galeries d'art i tallers d'artesania, entre bars i restaurants a banda i banda d'un riu ple de vaixells i canoes... Tot plegat molt turístic però alhora bonic i agradable. També hi ha un mercat meravellós amb moltíssima vida local i on pots trobar de tot. El mercat està a la vora del riu i mentre hi passejava m'ha creuat una serp que ha provocat força aldarull...A mí, les serps només m'agraden cuites :

No hay comentarios:

Publicar un comentario