domingo, 13 de diciembre de 2009

WADI RUM (JORDÀNIA)

El desert del Wadi Rum va viure les "aventures" de Lawrence d'Aràbia i també aquí es va grabar la pel·lícula. Les formacions rocoses són espectaculars i el sol va donant diferentes tonalitats a les roques i la sorra, creant tota una gamma de colors vermells, taronges i grocs.

Com ja és norma habitual no hi ha rés de turisme. De fet, em costa molt arribar-hi doncs no hi ha gent per els tours i m'he de moure amb transport públic. Un cop al poble de Rum contracto un beduí que em farà de guia per el desert. Una excursió de 3 hores em permet veure les zones més boniques del desert. Mentre ell prepara el tè i una mica de menjar vaig a caminar sol per els voltants i el silenci, la llum, l'aire, el sol i la soledat del lloc conformen un moment màgic.
En algunes roques hi ha inscripcions de camells que van fer els nabateus el segle IV a.C.
Dinem el guia i jo asseguts a la sorra, menjant amb els dits i bebent un tè deliciós... Hi ha moments inoblidables!!!

5 comentarios:

  1. A la tercera foto, sobre el pont de pedra, es veu una figura que sembla una persona amb un vestit de neoprè inflat apunt d'arrencar a volar. Podria ser?

    ResponderEliminar
  2. jajaja vestit de neoprè inflat?? Qué imaginación tienes, jodía!!!! Hi ha 3 ponts de pedra a tot el Wadi Rum, aquest era el mitjà però impressionava molt desde dalt. La vista espectacular!!!

    ResponderEliminar
  3. Però de veritat que no ho veus? Fixa't-hi!!

    ResponderEliminar
  4. En serio??!! Òstia, què guai !!!! Jajajajajajaja.

    ResponderEliminar