lunes, 21 de diciembre de 2009

TEL AVIV (ISRAEL)


Passo la festa del sàbat jueu a la platja de Tel Aviv, una platja llarguíssima plena de vida, de gent passejant, fent esport, surfistes, banyistes, les terrasses plenes de gent bebent cervesa i conversant, molta vida i tothom molt alegre i feliç... El mar està encrespat, m'el miro i penso que a l'altre extrem hi ha casa i entremig Creta i Sicília.

Ahir va ploure tot el dia i feia un temporal de vent que et tombava, després de passar una mala nit, no sé si per els pilotassos de gin-tonics que em van posar al Mike's Place o per la llitera cutre o perquè els tres companys d'habitació són uns festival·leros que un ha arribat a les 3, l'altre a les 6 i l'últim a les 8:30 amb les corresponents entrebancades, objectes caiguts i brasta d'alcohol mal digerit junt amb l'olor de tabac enganxada a la roba i els cabells... Es passaran el dia dormint fins al vespre, que hi tornaran i l'habitació altre cop sense netejar ni ventilar: una lleonera!!!

Tel Aviv és una ciutat totalment moderna i jove, dinàmica i amb molt d'ambient. M'agrada molt, crec que tota la gent moderna d'Israel viu aquí, no he vist ni un ultraortodox ni cap expressió de religiositat en ningú, tot és relaxat, "easy going", "keep cool", "buena onda".

Quan cau el dia i davant l'espectacle de les cometes dels kite surf al cel amb la posta de sol, he anat corrent a buscar la càmara per fer fotos del moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario