martes, 22 de septiembre de 2009

MILFORD (NEW ZEALAND)


La carretera de Ta Anau a Milford Sound és un espectacle per la vista: rius, montanyes nevades, allaus, llacs i uns colors preciosos. Atravessem un túnel cobert de neu i estret com una mala cosa i apareixem al Milford Sound, un racó de món que és un fiord, un cul de sac que dóna al mar i que inspeccionem amb un creuer que ens permet veure caigudes d'aigua, foques, dofins i uns passatges preciosos enmig d'un aire gèlid que s'ens posa per tots els racons del cos.




És en aquesta zona on hi ha el Milford Track, el que diuen és la millor caminata del món. Degut al risc de desprendiments i d'allaus no el podem fer sencer (4 dies) i decidim fer-lo només de dos, la caminata és de 45 kms, creuem amb una zodiac el fiord fins a l'inici del trekking i el primer dia el temps és esplèndit i després de caminar durant més de 6 hores travessant rius, veien llacs com miralls i caigudes d'aigua impressionants arribem al refugi, que no hi ha ningú i fem una extensió de 3 hores més fins a veure unes caigudes d'aigua de més de 500 metres!!! De nit al refugi sopem unes llaunes d'espaguettis i de mongetes que normalment les donariem als gossos i ara semblem gossos que ens acaben de donar aquestes llaunes... són així aquestes coses.

Ens despertem plovent i el camí de tornada és un fanguer constant, quedem calats fins al moll de l'os, caminem 6 hores fins arribar al punt de la zodiac que ens tornarà a creuar el fiord, estem esgotats i molt satisfets, ha sigut molt guapo, preciós.

2 comentarios:

  1. ja ja ja, pajaritos. Queeee biennn... los vamos a pasar!!!
    Fins aviat.

    ResponderEliminar
  2. Segueixo llegint les teves notícies que fan més soportable el dilluns el matí!
    Una abraçada!
    Alison

    ResponderEliminar