lunes, 23 de noviembre de 2009

REMUNTANT EL MEKONG (CAMBODIA)

Aquest és un viatge precisós i recomenable a tothom qui vagi a Siem Reap desde Phnom Penh. Durant 5 hores amb un vaixell ràpid, molt ràpid, es remunten les aigües del Mekong. Mentre avancem per el riu anem creuant la vida quotidiana de la gent d'aquí, pescadors i pagesos. També creuem algun poble i moltes cabanes. n un punt, el riu es fa ample com un mar on no es veu rés més que aigüa fins a l'horitzó i en totes direccions. Quin riu més increïble!!!.

A la coberta del vaixell hi fa un vent bestial i el sol és de justícia però val la pena no pèrdre't aquest espectacle preciós. És molt bonic.





A l'arribar a Siem Reap van apareixent barraques a la vora del riu, alçades sobre puntals de fusta i molt vida, molt moviment, canoes i barquetes carregades de gent i productes van amunt i avall, els nenes floten sobre cubells gegants i ens mostren serps enormes agafades pel cap, tothom ens saluda amb un somriure, no hi ha rés més bonic i saludable que un somriure.
A la nit, sopant amb una anglesa que he conegut al mig del carrer, he demanat pitó: una serp deliciosa cuita per mi mateix; ella ha menjat cangur.
Demà exploraré el millor tresor d'aquesta ciutat: els temples d'Angkor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario