domingo, 25 de octubre de 2009

TOKYO (JAPÓ)

Tokyo em sembla una ciutat fascinant amb tots els seus contrastos: els excessos i l'ordre.

La capital de la segona potència econòmica del món té més de 12 milions d'habitants en una superfície relativament petita. El ritme de vida és intens i la contaminació acústica és molt alta; ells no criden mai ni parlen alt però a la que els dónen un micro... tot xerra aquí: les escales metàliques, les màquines expenedores, els trens, les estacions, els aparadors, ... Els trens i els metros són espectaculars, llarguíssims i sempre plens i puntuals d'una forma insultant.

La ciutat es divideix en zones i cada zona es distingeix per alguna cosa concreta com el barri electrònic, el financer, els comercials, els bohemis,... també hi ha punts de trobada de freaks i parcs temàtics, apart de temples i jardins. Hi ha de tot i força!!

He dinat en un restaurant temàtic de manga on les cambreres van vestides de col·legiales manga (és tot un rotllo això de les col·legiales... Un rotllo malatís vull dir.) i es dediquen apart de servir al client amb sumisió, a donar-li conversa ja que per elles és com el professor... ¿...? Una història molt rara i molt feaky ja que a més cantaven cançons de dibuixos animats i feien coreografies; a mí em va dedicar el plat després de fer-hi un dibuix a sobre amb ketchup.

Només passejar per Tokyo ja n'hi ha prou per no aburrir-se; tot és molt intens, la quantitat de gent, d'edificis, de botigues, de trens, de tot.

Com és l'últim dia a Japó he decidit tallar-me els cabells i aquest és el record que queda de la meva personalitat perduda, ja tirada per terra i a punt de ser escombrada... Quins rínxols!! Quina nostàlgia!!!

2 comentarios:

  1. Anem a pams:

    1)Em mata l’enveja. Si hi ha un país que m’hagués encantat visitar es aquest
    2)No diguis mentides, a tu això de les col•legiales et va.
    3)Que punyetes dius dels rinxols si estàs mes calb que jo.

    ResponderEliminar
  2. Si mai hi vols anar, et podre donar tot tipus d'indicacions... He flipat molt a Japo.
    Pero, que no els veus els rinxols a terra la barberia? jajajaja. Si noi, si...estic carton carton jajaja

    ResponderEliminar